معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم گفت: امکان واگذاری آثار تاریخی این استان درقالب پروژه های گردشگری به سرمایه گذاران بخش خصوصی وجود دارد.
معاون استاندار قم گفت: استان قم سالانه پذیرای بیش از ۲۴ میلیون نفر زائر و گردشگر بوده که امید میرود از ظرفیتهای مهم گردشگری و خدماتی استان استفاده درستی شود، ظرفیتهای گردشگری موجود با غفلت و کم لطفی همراه شده است.
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم گفت: مرمت اضطراری آثار تاریخی این استان از جمله کاروانسراها با فوریت در دستور کار قرار گرفته است.
مسئولان استان طی سال های اخیر برای ایجاد رونق اقتصادی در قم برنامه های مختلفی را دنبال می کنند اما به نظر می رسد بهترین و مطمئن ترین راهکار در این زمینه توجه به حوزه گردشگری و بهره گیری از ظرفیت های آن باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم گفت: درصد اشغال تختهای واحدهای اقامتی قم به 83 درصد رسیده است و روند استانداردسازی اماکن گردشگری استان ادامه دارد.
کاروانسرای قلعه صدری از جاذبه تاریخی استان قم و یکی از بزرگترین کاروانسراهای ایران به شمار میرود که متأسفانه هر روز بر تخریب این مکان تاریخی افزوده میشود و کسی هم به فکر ترمیم و بازسازی آن نیست.
سرپرست استانداری قم گفت: روند پرداخت تسهیلات به بخش گردشگری استان کند است و امسال تاکنون تنها یک مورد پرداخت تسهیلات به طرحهای گردشگری در استان قم در قالب طرح رونق تولید صورت گرفت.
رئیس اداره امور بینالملل حرم کریمه اهلبیت(س) از ارائه خدمات مختلف به بیش از ۷۵ هزار گردشگر و زائر بینالمللی طی ۸ ماه اخیر در حرم حضرت معصومه(س) خبر داد.
سرپرست استانداری قم گفت: طرحهای گردشگری استان نتوانستند که تسهیلات را در قالب طرح رونق تولید جذب کنند، در حالی که 200 میلیارد تومان سهم بخش گردشگری برای دریافت تسهیلات بانکی بود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم گفت: با توجه به اینکه صنعت گردشگری محور توسعه استان قم است، فعالان گردشگری بیش از گذشته به حمایتهای قانونی نیاز دارند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی قم برای پاسخگویی به نیازهای فردای جامعه نیاز به افکار جدید داریم و امیدواریم مرکز نوآوری گردشگری کمک لازم به استان قم که دارای چشم انداز گردشگری مذهبی است را داشته باشد.
مدیرکل دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به افتتاح نخستین مرکز نوآوری گردشگری قم، گفت: مراکز نوآوری باید اکوسیستم فکری منطقه را عوض کنند.
رئیس انجمن علمی گردشگری ایران با بیان اینکه گردشگری میتواند مروج دین و مکتب شیعه باشد، گفت: به جنبههای روحی و معنوی گردشگری کمتر توجه شده و مغفول مانده است.
مدیر عامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری قم گفت: شهرداریها نقش مهمی در توسعه صنعت گردشگری دارند، آنها میتوانند با ایجاد محیط آرام، امن، زیبا و ارائه خدمات مناسب در فضاهای عمومی جهت اقامت توریست و حفظ ماندگاری آنان این نقش را بهخوبی ایفا کنند.
مدیر عامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قم از آغار به کار رویداد فرهنگی گردشگری قم در مشهدالرضا(ع) بهمنظور معرفی استان قم از سوم شهریورماه، در بوستان کوهسنگی مشهد خبر داد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر حضور بخش خصوصی در پروژههای گردشگری قم، گفت: با توجه به ورود سالانه میلیونها زائر به این شهر محور اصلی گردشگری قم زائرین هستند.